WordPress Kurulumu

Dünya üzerinde web siteleri için en çok kullanılan içerik yönetim sistemi WordPress’tir. WordPress, her geçen gün kitlesini genişletmekte ve kendisine yeni özellikler eklemektedir. Bu da WordPress’i, sürekli olarak güncel ve kullanışlı bir içerik yönetim sistemi yapmaktadır.

Çok sık kullanılan ve gelişimine devam eden WordPress, temelde blog siteleri için oluşturulmuş bir içerik yönetim sistemidir. Fakat günümüzde WordPress kurulumu, firma sitelerinden tutun da kişisel tanıtım siteleri, forumlar, e-ticaret sitelerine kadar bütün web siteleri için kullanılan bir sistem haline gelmiştir. Bu içerik yönetim sisteminin bu kadar tercih edilmesindeki en temel durum, zaman geçtikçe kendini yenilemesi ve yeni özellikler eklemesidir.

WordPress kurulumu herkesin yapabileceği bir iş olmamakla beraber profesyonel destek gerektirebilen bir durumdur. Çünkü kurulum yapılırken birçok ayar, kurulumu yapan kişiyi beklemektedir ve bu kişi bu ayarlara hâkim değilse muhtemelen kurulumu doğru bir şekilde yapamayacaktır. Firmamız WordPress kurulumunu profesyonel olarak yapıp, web sitenizi size sorunsuz bir şekilde teslim etmektedir. Dilediğiniz zaman firmamızdan WordPress ile ilgili tüm konularda destek alabilirsiniz.

WordPress Kurulumu Nasıl Yapılır?

WordPress kurulumu yapmanın birden çok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerin hepsi aynı kapıya çıkıyor olsa da kurulurken yapılan aşamalar değişkenlik göstermektedir. Kurulumu yapmak için izlenebilecek yöntemler aşağıdaki gibidir:

  • Web sitesinin yönetim paneli üzerinden kurmak (Cpanel, Plesk vb.)
  • FTP üzerinden kurulum yapmak
  • Siteyi WordPress’in kendi web sitesi üzerinden oluşturmak
  • Siteyi Local ortamda hazırlayıp ondan sonra sunucuya aktarmak

Bu dört yöntem de aynı kapıya çıkmaktadır. Hangi yöntem denenirse denensin aşamalar doğru bir şekilde yapılırsa WordPress sorunsuz bir şekilde kurulmuş olur. Bu yüzden WordPress kurulumunu alanında uzman web tasarımcıların yapması oldukça önemlidir. Web tasarım alanında uzman firmamız yetkilileri tarafından WordPress siteniz sorunsuzca kurulup, sorunsuz bir şekilde sizlere teslim edilmektedir.

WordPress Kurulumu Avantajları

WordPress kurulumu yapılan bir web sitesi WordPress’in kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu birçok avantajdan faydalanabilmektedir. Bu avantajlar sırasıyla şu şekildedir:

  • Web sitesi sürekli güncel ve güvenli olur.
  • Site sahibi sitesi için dilediği zaman ücretsiz eklentiler edinerek sitesini geliştirebilir.
  • Site sahibi sitesini WordPress admin panel üzerinden kolaylıkla yönetebilir.
  • Herhangi bir sorun olduğunda kaynak bulmak çok kolaydır. Site sahibi kolaylıkla WordPress konusunda kaynak bulabilir.
  • Site mobil ve masaüstünde oldukça hızlı çalışır.
  • Sitenin tasarımı istendiği takdirde değiştirilebilir.
  • Siteye içerik girmek çok kolaydır, WordPress admin paneli üzerinden içerikler kolaylıkla girilebilir.
  • WordPress’e gelen yeni güncellemeler ile siteniz her zaman için yenilikçi olur.

Bütün bu avantajları sağlayan sistemin adı WordPress’tir. WordPress kurulumu firmamız tarafından yapılmaktadır. Siz de WordPress bir siteye sahip olmak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçerek, WordPress sitenizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Leave the site