WordPress Virüs Temizleme

WordPress herkes tarafından tercih edilen, güncel, güvenilir ve kullanımı kolay bir içerik yönetim sistemidir. Bu kadar çok avantajı olmasından dolayı şu anda Dünya’da en çok kullanılan içerik yönetim sistemidir ve her geçen gün kullananların sayısı giderek artmaktadır. Bu da WordPress’i daha da geliştirmekte ve WordPress’i daha güncel bir içerik yönetim sistemi yapmaktadır.

WordPress web tasarımcılar ya da site sahipleri tarafından kullanılan bir içerik yönetim sistemidir. Web site yapmayı yeni öğrenen biri de; gelişmiş, dünyaca ünlü markalar da kendi sitelerine WordPress kurabilmektedir. Yani kullanıcı skalası oldukça geniş bir içerik yönetim sistemidir. Bu kadar geniş bir kitleye sahip olmasından dolayı web alanında yetkin olmayan kişiler de kendi web sitelerinde WordPress kullanmaktadır. Bu durum site sahipleri için bazı sorunlara yol açmaktadır. Bu sorunlardan bazıları şunlardır:

  • Siteye tema düzgün bir şekilde kurulmayabilir.
  • Siteye kurulan eklentilerin ayarları doğru yapılmayabilir.
  • Site kurarken kritik adımlardan bazıları atlanabilir.
  • Siteye lisanssız, kırılmış tema veya eklenti kurulabilir.

Bu ve bunun gibi site açısından tehlikeli birçok durum, bilinçsiz bir şekilde kurulan WordPress’ten kaynaklanmaktadır ve bu durumda WordPress virüs temizleme hizmeti almanız gerekmektedir. Bu aşamalardan özellikle en sonda bahsettiğimiz lisanssız ya da lisansı kırılmış tema veya eklenti kurmak bir WordPress web sitesi için oldukça tehlikelidir. Çünkü genellikle bu tür yazılımların içinde kırma işlemini gerçekleştiren şahıslar tarafından zararlı kod parçacıkları eklenmektedir. Bu zararlı kod parçacıkları sitenize zarar vermektedir. Siteniz yavaşlayabilir, kapanabilir, baştan aşağı farklı ve istemediğiniz bir site olabilir ya da sitenizdeki bütün veriler kopyalanabilir. Bu durumlardan herhangi birini hiçbir web site sahibi istememektedir.

Bu ve bunun gibi durumlarda web sitenize virüs bulaşmış demektir. Bulaşan virüsün bir an önce temizlenmesi ve sitedeki verilerin hızlı bir şekilde yedeklenerek kurtarılması gerekmektedir. Bu durumdan kurtulmak için alanında uzman, profesyonel firmalardan WordPress Virüs Temizleme hizmeti almanız gerekmektedir.

Biz firma olarak sizlere WordPress virüs temizleme hizmeti vererek, kurulum sırasında ya da kullanım esnasında ortaya çıkan açıklardan dolayı sitenize giren virüsleri temizliyoruz. Sitenize giren virüsleri temizledikten hemen sonra sitenin yedeğini alıyoruz. Site yedeği elimizde olduğu için artık kolaylıkla sitedeki temizlik işini yapıyor, yedekteki virüsleri temizliyor ve temiz site yedeğini sunucuya kuruyoruz. Bu sayede siteniz virüslerden kurtulmuş oluyor.

WordPress Virüs Temizleme Hizmeti Neden Almalıyım?

WordPress virüs temizleme hizmeti almak için bazı sebepler bulunmaktadır. Bu sebeplerden birkaçı aşağıda belirtilmiştir.

  • WordPress virüs temizleme kolay bir işlem değildir.
  • WordPress virüs temizleme yapılmazsa sitedeki bütün veriler gidebilir ve bu durumun geri dönüşü olmayabilir.
  • Virüs temizleme işleminden sonra web sitesi eski sağlığına kavuşur, aksi takdirde siteniz sağlıklı bir şekilde çalışmayacaktır.

Firma olarak verdiğimiz WordPress virüs temizleme hizmeti kapsamında, web sitesine bulaşan virüsün kaynağı tespit edip bu durumla tekrar karşılaşmamanız için gereken önlemleri alıyoruz. WordPress virüs temizleme hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Leave the site